Mera elever.......

......är nu inskrivna i skolan, alla faktiskt, så på måndag kör vi igång med svenskan i två veckor. Detta för att de ska få prova på och bekanta sig även med lokalerna, så de är "varma i kläderna" då det kör igång på riktigt till hösten.
Som jag skrivit förut är de ivriga att få börja lära sig språket och det ska bli kul att få vara med från start med gruppen. Lite praktiska saker ska bara fixas tills dess och eventuellt tar jag en tur till klassrummet redan imorron och passar samtidigt på att försöka "snacka in mig" hos skolledningen, om det vid termins-starten skulle yppa sig några riktiga arbetstillfälle i form av assistenttjänster. Bäst att ha framförhållning och sälja sig själv.
Det är ju så man numera ska göra, typ "tjata sig in". Iallafall får man som arbetssökande ständigt höra att den strategin skulle vara bättre än andra. Nu tror väl inte jag till hundra procent på detta tillvägagångssätt, men finns det potenciella jobb på g och ett verkligt behov, kan man ju lämna "intresseanmälan" så att säga.
Vi får se vart det landar......
Sen eftermiddag i hemmet har sedan ägnats en del åt "fågellivet". Kacklande änder, (idag tre till antalet) alla av kvinnligt kön, har travat runt på gräsmattan under överinseende av en skrikande mås, som uppenbart var missnöjd med att de bara fick solrosfrön idag. För det äter ju inte han.....
Familjen Pilfink däremot snodde till sig ett och annat frö, när änderna vände ändan till. Skator och kajor har även de slagit sina lovar, men såhär dags givit upp hoppet om ett skrovmål bröd.
Lottovinst från igår fick vi klara oss utan, både jag och symötet. Nu återstår bara lite TV-häng med fotboll idag....
 
Solen gick ner igår också.......
 
Vi håller koll......du spanar från distans, medan jag gör en flygande inspektion.
 
Vad säger ni tjejer? Det var lite snålt tilltaget med maten idag va......
 
När du går in vågar jag mig fram, men det fanns ju inget iallafall......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0