Mera jobb.....

Förutom iordningplockande av skolmaterial idag, har jag varit på biblioteket åt maken, inhandlat diverse varor på en massa olika affärer i Skövde och ätit MacDonald's-hamburgare till lunch. Sen bar det iväg till världsmetropolen Hönsa för anställningsintervju och nu har jag även lite personlig assistans-vikariat före, parallellt och efter det igår klara jobbet.
Gapar jag månne över för mycket? Eller är det bäst att passa på då det äntligen bjuds lite action? Jag väljer att tycka det senare och det är dessutom noga inplanerat så det inte ska kollidera.
Sen om det kanske nån vecka kan bli mer än heltid, vad gör det(?) som jag ser det nu iallafall. Mjukstartar några timmar redan imorron....
Under mina bilresor idag har jag sett ett rådjur, en tranfamilj på fyra, en mård och en hare. Men det var bara tranorna jag fick fast på bild, om än något på distans.
Sen har jag även fyndat en "ny" skrivbordsstol på second hand, vilken så här långt får mycket väl godkänt.
Nu får det bli fotboll och sen sängen, för imorron bitti väntar kul (not) date med doktorn, innan sittning på skolan en stund följt av en aning premiärjobb.
Så är planen iallafall och jag hoppas att den håller.......
 
Lunchdekadens....
 
Arbete på åker......
 
...utsikt över Tidan, vid V. Torsrud ungefär......
 
....där även denna idyll kunde skådas.
 
Anställningsintervju
 
Avundsjuka, men fega måsar och kajor här hemmavid.
 
Till sist: Mamma trana med två "kycklingar"  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0