Schema......

.....för det förestående sommarjobbet anlände i brev idag, efter begäran från mig. Så nu vet jag vilka arbetsdagar och tider som gäller. Dock har jag upptäckt ett litet dilemma. Eftersom jag går på timanställning på ett tolvveckorsschema under fem av veckorna, visar det sig att det bara kommer att bli ca 75% och vad göra då, när det är sagt att man blir utskriven från fas tre och aktivitetsersättning om man får jobb i mer än en månad......
Jo precis som vanligt är det roligt nästan jämt och detta måste jag nu börja riva i.....
För övrigt har ingen doktor ringt med vidare besked, trots att jag var nere i receptionen på vårdcentralen och ville ha information om provsvaren och eventuell vidare hantering.
Det kan man möjligen tolka som så att det inte fanns något akut att ta tag i och att det förmodligen under morrondagen dyker upp snigelpost i lådan.
Annars hann jag precis att klippa gräset innan regnet kom och efter den sena lunchen tittade en kompis in på fika. Vi satt i glashuset och besåg en variation av, mer eller mindre intelligenta och fega fåglar, åt glass till kaffet och pratade om altt möjligt, samt tittade på sjön.
Apropå fåglar, så gäller att är man lite framåt får man smaka på brödet, men sitter man bara och stirrar på "bytet" för att man inte vågar flyga nära två kaffetanter, hjälper det inte om man är stor, för småfåglarna (precis som fruarna And) tordes och då var det strax slut på läckerheterna.  
Nu blir det dumburk och bl.a. fortsättningen på den engelska deckaren från igår på fyran.
 
Mätt.....åter till barnen (antar jag).....
 
...kvar vankade dessa två, med bröd i blicken, men utan mod att ta för sig.
 
Ska ni sitta kvar där länge eller?
 
...väntar fortfarande......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0