Hundpromenad, sol och tapas.....

Jodå, varmt vatten fanns det till min dusch idag och sedan bar det iväg mot morronpromenad med kompisar och vovve modell större, vid en av saltsjöarna. Solen sken och en påse nyttigt salt till fotbaden där hemma är plockad.
Därefter följde elvakaffe på tak-terrassen och en skön stund i solen. Så småningom letade vi oss ner med bilen till centrum och gick en sväng bland alla "krimskrams-bodar" där vid havet.
Nu finns det även seriöst hantverk i en och annan av dessa och ett litet inköp blev det, men i form av en tänkt framtida present.
Vi strosade vidare till en uteservering vid strandpromenaden, då vi kunnat konstatera att saluhallen stängde precis för siesta.
Än är vi inte "spanialiserade" och följer deras schema över öppettider. Vi behöver nog någon dag till för att anpassa oss. Antingen före två eller efter fem, är väl huvudregeln om vi förstått det hela rätt.
Dock smakade kaffe med smakportion av två stycken tapas mycket bra där i solen, med vågornas brus som bakgrund. Sen att bara iaktta passerande människor , är en sysselsättning som lätt kan pågå en bra stund.
Nästa anhalt Mercadonas fiskavdelning och inköp av två öringar som sedan stektes i foliepaket och avnjöts på en solig balkong, tillsammans med grannen. Hon hade mega-jordgubbar och papaya med till efterrätt.
Kaffe på det och vi är rätt nöjda med dagen. Återstår bara att avsluta lite ljug härom och sedan (i horisontal-läge) ladda för La Mata-marknaden imorron.......
 
Om du sitter fint..... får du en godis!

Är Ni törstiga? Så har vi såna här läskande drinkar att köpa.....bara så Ni vet!
 
Med havet som utsikt......
 
...intog vi tapas till kaffet.
 
De här två....."is no more".
 
Även efterrätten gick samma öde tillmötes. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0