Inte det ena........

....då får jag koncentrera mig på det andra. Var idag på personligt besök hos en av ställena jag sökt jobb hos, men han hade valt att titta på två andra. Han tackade dock för visat intresse och var en aning förvånad över hur många som sökt. 
Då återstår ett fast "arbetserbjudande" att besöka för gemensam titt på varandra och blir det inget av det, finns ett vikariatserbjudande att undersöka (ja egentligen är det faktiskt två olika vikariat och kanske ett tredje), men tidsbegränsade till sommaren allihop.
Vädret är lika fint idag, men känner mig lite halvkrasslig i halsen. Vi får se vart det tar vägen, men ett par alvedon piggade upp en aning, för tillfället iallafall.
En tur på second hand "befriade" mig från ett av de två presentkorten jag fått i födelsedagspresent. Det resulterade i mestadels påskrelaterade prylar, varav en del är tänkta som småpresenter.
Sonen är här i sin sportbil och har med en massa tyg, att klä vissa inredningsdetaljer i för att "pimpa" åkdonet. Han har fått middag och tre doggybags står avfärdsklara i kylen. Nu var han tvungen att dra till Skövde för att fixa nån sprutfärg också. När han ändå åkte, fick han kila in på Rusta åt mamma och handla lite garn, vilket han gjorde utan protester.
Min hjälp i "klippa klistra-projektet" är väl av sådär kvalité och intresset lyser ganska uppenbart med sin frånvaro. Vi får väl se vart det slutar och om han blir nöjd så småningom. Han har iallafall bättre plats att "meka" härute än hemma hos sig och nagellacksborttagningsmedel kunde ju jag bidra med till rengöringen.
Vi har vindstilla och spegelblank sjö, men flocken av måsfåglar har hittat hit och har startat sitt skränande.
 
Dagens utsikt!
 
Makens "vedhög".....
 
Nya rabarber på gång....
 
Denna skulle kläs in....fjärde försöket! blev godkänt!
 
Lite andra detaljer...skulle spray-målas.....
 
....och änderna tittade längtansfullt ut över sjön från verandan, dit de tagit sin tillflykt.
 
Detta var vad de kunde se........
 
...och en stund senare det här. "Bryggan" är ute på premiärtur i skymningen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0