Mera loppis och törstiga växter......

Även idag var det då loppis-deltagande, men i stort sett de enda som var sugna på att handla var väl vi själva, av varandra. Jodå, när folk sent om sider vaknade till, tittade väl en och annan även in till oss där på lagret, lite prat blev det allt och några affärer med "utomstående" också. Dock sålde inte jag något idag, men fick beställning på en liten tröja ändå.
Tårta fanns det också kvar för oss att smaska på och dagen gick hyfsat fort iallafall. Maken kom och "lånade" bilen för att åka till Tibro på fotboll och anlände åter, när det var dags att bära och lasta för hemfärd.
Nu har Inga klarat av middagsbjudningen dessutom, blev färdig potatisgratäng från affären och en fläskfilé ur kylskåpet med sallad. Dög gott och smakade bra, liksom kaffet här till "ljuget".
Nu återstår bara att vattna blommor, ty de är väl nåååågot törstiga vid det här laget. Senast de fick nå'n väta var för drygt två veckor sedan, innan jag drog på utflykt söderöver.
Maken ägnar nämligen ingen tanke åt växtlighet i krukor och inte heller förbarmade han sig över de rena plaggen, som har legat i tvättkorgen och längtat till garderoben lika länge.
Men Inga behöver bara lite fast arbetsledning nu, så ska väl det snart vara ordnat. Och när ordergivningen ändå var igång blev det en städorder till maken för morrondagen.
Ska bli skönt att komma hem från skolan till ett rent hus imorgon........eller?
Ja den som lever får se hur det blir med den saken, men för husfridens skull så rekommenderas det........
 
Ett imponerande moln mötte vid affären, då jag parkerade bilen.....
 
....och här demonstreras en smart, ihopfällbar, virkad shoppingkasse, för intresserad kund.
 
Ytterligare lite utav det som fanns att handla.....
 
...samt vad Inga bjöd till bords med, som avslutning.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0