Tappen är ur.......

Fick idag höra att min assistans i skolan var till belåtenhet och gärna kunde permanentas som riktigt jobb. Nu var ju detta bara en önskan från icke beslutsfattande person, men alltid kul att få positiv kritik.
Sen hade det kommit ytterligare ett mail från Arbetsförmedlingen. Vad har hänt? Har de plötsligt börjat förmedla jobb! Denna gången med en rekommendation från min handläggare till en arbetsgivare, som ville att jag skulle ringa. Detta är nu gjort och fortsättning följer med ett personligt besök, inom en snar framtid. Inväntar tidpunkt för detta.
Sen ska jag följa upp en av de i veckan ivägskickade ansökningarna, med ett ytterligare personligt besök.
Väntar dessutom besked från de som egentligen sökte en billig ungdom, att anställa i sommar och sedan får vi se hur det går med det muntligen "överenskomna" åtagandet.......
Kanske inte blir något alls av allt detta , men en aning rörigt (och trist) är det att inte veta "vilket ben man plötsligt ska stå på." Men en dag i taget, som vanligt får det bli........
Maken har ägnat sig åt trädgårdsröjning och är utfodrad med middag, precis som undertecknad. Han tar sig nu som bäst an de avbrutna grenarna som hänger kvar på "trekvart" i tallen.
Solen kom plötsligt på besök och nu är dags att ta en kopp kaffe och fortsätta på det igår startade "pilotprojektet", en ny tröjdesign som länge huserat i mitt huvud.
Imorron kommer en ny dag, att ta sig an "den positiva röran". Men bättre röra än stitje, säger jag allt.....
 
Här fann jag maken vid hemkomsten, sågande tall-avfall.
 
Dags för påfyllning igen, går åt mycket sånt här, här......
 
Fem meter upp i tallen, fick han order om att klättra ner igen av "arbetsmiljöinspektionen".
 
Här är jag igen, vet du vad jag heter nu?.....gissar på gulsparv. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0