Fotboll, födelsedag och visiter......

Det vill till att dela upp göromålen, då inte alla hinner allting eftersom dygnet bara har 24 timmar och det ska sovas dessutom. Morfar och bröderna Bus fick ta hand om den fotboll och cykling som skulle göras under dagen.
Mor, far och lillasyster var där på fotbollsskolans "kick off", hämtade sen den defekta "enarmade" mormodern för en repa på second hand i både Tibro och Hjo (visade det sig).
Det blev nämligen bestämt att barnbarnsbarnet skulle visas upp för äldsta generationen, g-mormor i Hjo och vi var "tvungna" att parera mattiderna på äldreboendet, så det blev en fika och shopping på Erikshjälpen, medan vi väntade. Ia passade också på att stärka sig med en slurk, innan presentationen för släktens åldermor.
...och visst tyckte mor att det var roligt med besök, istället för att direkt lägga sig och vila på maten. Det var det inga som helst problem med att skjuta på.
Nu stannade vi inte så länge eftersom tårta skulle göras klar till födelsedagskalaset, som skulle hållas såsnart fotbollsskolan var till ända. Visst hade dom haft roligt där, trots att de igår var lite skeptiska inför eventet.
Morbror dök upp med sin sportbil i lagom tid för ståndsmässig hemfärd från träningen för födelsedagsbarnet.
Lite pasta med  vegetarisk sås hann Inga svänga ihop samtidigt med tårtan, till oss som inte fått hamburgare på fotbollsplan.
Sen kom Hörneboklanen för att bese släktens nyaste och uppvakta födelsedagsbarnet. Knappt hade de åkt förrän det skulle köras en sväng till i sportbilen och nu fick även lillebror prova.
Grillning nästa och den stackars  diskmaskinen får gå för högvarv flera gånger om da'n, inne på tredje vändan nu ikväll.
Grabbarna glor på Gladiatorerna medan de nyblivna föräldrarna åkte en tur till sjukhuset med Ia, då sjukvårdsupplysningen tyckte det skulle kollas upp, då hon fått var i ögat och inte är äldre än två veckor.
Änderna återkom nu ikväll, efter några dagars frånvaro och fick lite banankaka av storebror, men måsen som satte sig förväntansfull på verandaräcket, fick sig bara en massa skäll, av honom.
Nu är det bara att vänta på rapport från sjukhusbesökarna........
 
"Kvalitetstid" med mormor, när mamma duschar.
 
Så lastar vi in igen......
 
Efter blöjbyte på golvet hos gamlamormor.
 
Tårtan är klar.....
 
...kalaset kan börja.
 
Nästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0