Fullt upp.....och lite till.

Har under gårdagskvällen ägnat mig åt ett alldeles speciellt uppdrag, som strax står på agendan.
Lite tur att det var sovmorron i skolan, för en del planering och utförande tog en stund. Nu tänker jag inte berätta riktigt vad uppdraget går ut på, det får vänta nån dag.
Dock hann jag innan detta, att fotografera den eviga solnedgången och söka två jobb. Jo för trots att man fått ett vikariat några veckor fram i tiden, måste man fortsätta söka andra jobb, ända in på mållinjen.
Idag var det väldigt mager närvaro på elever i skolan (i "vår grupp"), hade månne det vackra vädret ett finger med i spelet? Men som vanligt är det bara att göra det bästa av alla situationer man ställs inför här i livet och då valde läraren och jag att bara prata istället. För det är idealiskt att göra då man bara är några få, då kan "ingen gömma sig" och de behöver träna på att använda svenskan praktiskt också. In everyday-situations, om vi säger så.
Ämnen vi betade av idag var sport, personnummer och tåg.
En snabbis på torget, för att införskaffa blomma till mor och några till mig själv ( läs trädgården), innan färd mot Hjo, för att överlämna blomman. Valde att göra det redan idag, för att säkert hinna med.....
Hem & Hobby "snodde" mig på en del pengar även denna resa, men två nya trädgårdsstolar till verandan kom med hem för en ganska hyfsad peng.
Väl hemma möttes jag av en lapp att maken "rymt" till Mariestads bibliotek (för mera arkivgrävande får man väl förmoda). Han skulle vara hemma vid sju stod det. Hjälper ju föga om han vill träffa mig, eftersom jag senast halv sju beger mig till Olstorp för en helkväll med syster, på länsdans. Tillbaka från det lär jag inte vara förrän solen gått ner.
Men den som väntar på nå't gott....... 
 
Macka med rökt lax och potatissallad åt jag igårkväll.......
 
....till den här vyn.
 
Och i rondellen vid Hem & Hobby börjar det ordna upp sig, har hänt en del sen förra veckan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0