I väntan på.......

....bättre tider kanske man kan sammanfatta dagen. Dels vad det gäller ryggskottspatienten där det går lite upp och ner mest hela dagarna och min egen arm vill inte heller förstå att den ska skärpa till sig.
Detta trots att jag påpekar dagligen med diverse piller och rörelseövningar för att få den på rätt köl. Sen är det ju första maj och man borde väl ha demonstrerat, men håller mig till diverse demonstrationer och inlägg här på sociala medier istället.
Alla kan inte vara överallt och jag har väl aldrig stått på barrikaderna och skrikit slogans, utan väljer en lite mer undanskymd roll, men delar ändå med mig av mina åsikter varhelst jag tycker det är befogat. Framförallt för att jag inte kan hålla tyst, närhelst något är käpprätt åt skogen, dumt och orättvist.
Sen väntar vi ju också på baby Ias premiärbesök i Fagersanna, tillsammans med övriga familjen.
Och trots att det idag är helgdag, passade jag på att göra min aktivitetsrapport till AF, så den är ur världen för ytterligare en månad. Bättre att ligga före med göromålen än att vänta till sista minuten är väl mitt motto. Gymbesök undantagna då förstås, där är det bara att erkänna att jag sparar lite väl mycket på utförande i "framkant". Får göra "ett frest" på måndag igen tror jag. för att se om armen tål gymnastiska övningar, (eller om jag kan fortsätta skylla på den stackaren, hmmm....) sjukgymnast nästa annars.
Det ringde på dörren och där var en tjej som ville hämta sin Pippi-tröja och hon tog den på sig direkt. Den passade perfekt och jag fick en blomma som tack, som i sin tur passade perfekt ihop med min hortensia. En winwin-situation med andra ord.
 Maken gav sig precis iväg på en cykeltur, för att mjuka upp "skottet" och jag ska ta vägen in i duschen, medan Inga fixar lunch (eller inte). Dock ingen bråska, för klockan har precis bara passerat tolvslaget......
...och Storebror skulle vara med i ett duathlon-lopp (springa & cykla) på hemmaplan innan familjen startar färden mot Fagersanna.
 
Visst passar dom bra ihop......
 
...och denna tröja har fått en "matte".
 
Nu börjar nedräkningen......
 
...och vi hoppas på att hon ska trivas lika bra i Fagersanna.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0