"Inneboende" på Sörgården.....och slutspurt.

En del av mina hantverksalster har blivit noga utvalda (av mig) att få åka till Sörgårdens Inredning och loppis, för en utflykt på obestämd tid. Kanske kan de där få kontakt med nya hem....
Då dagen började (och fortsatte) med en massa vått från himlen, fanns det inte så mycket annat att göra, än fixa till detta projekt direkt. Dock är inte armen helt enig med övriga mig, om att det var en bra idé. Men det kändes rätt bra hela da'n igår och då är det (som de allra flesta vet), lätt att "förhäva sig" och tro att nu är det helt bra.
Så icke, blir därför bara häng framför TV:n resten av dagen, vi börjar strax med sista omgången av Premier League, för den här säsongen.
Ett litet hopp finns kvar, att Liverpool ska greja det, men det räcker inte med bara egen vinst.
Inga har bjudit på riktig söndagsmiddag och på Sörgården fanns god rulltårta att köpa, till kaffet på maten.
Gårdagens Eurovisionsschlagerfestival slutade inte som jag ville. Visst hade det varit kul om Sverige hade vunnit igen, men själv gillade jag Nederländernas bidrag bäst.
Så på det hela var det som vanligt i min värld: Fel låt vann! Nu kan man lägga in en massa andra aspekter på årets vinnare än det rent musikaliska, men jag håller mig utanför den debatten och konstaterar att trots en mycket bra musikalisk insats, gillade jag inte låten nå't vidare. Tyckte det var för mycket smäktande musikal över den och det är inte min favo-musik.
...och vad ska vi nu ägna tiden åt, när både Melodifestivalen och den engelska fotbollen är slut?
Lyssna på valdebatter kanske, för dom lär säkert dugga tätt ett tag framöver och jag får väl erkänna att jag finner ett visst "nöje" i att lyssna på dessa. Dock vet jag redan vad jag tycker, men fascineras av att höra hur mycket strunt den ena sidan upprepar och hur rätt den andra sidan resonerar.....
 
Vid gårdagens solnedgång passade några på att prova fiskelyckan.
 
Hallå! var är min frukost?
 
Sörgårdsidyllen återigen......
 
...och här i affären har jag byggt en liten pelare med mina hantverksalster.
 
Söndagmiddag: Fläskstek, med plommon och övriga tillbehör.....
 
...följdes av "Sörgårdsrulltårta" till kaffet.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0