Motionsrunda....och rabarberpaj

Då kopiatorn i vår del av byggnaden (plan 2) strejkade, var det bara att ta sig till andra ändan av huset och ner till plan 1, för att "tillverka" fler tester av (denna gång) kapitel 9. En liten nätt promenad på något hundratal meter, som per omgående fick repriseras då nästa elev ville göra test på kapitel 6 och dom var också slut i "förrådet".
Ganska svettigt blev det där ett tag, då det inte är direkt svalt i skollokalerna heller.
På detta följde sen tredje promenaden för att dricka kaffet på rasten, så ett farligt springande i trappor har jag ägnat mig åt idag (iallafall jämfört med vad jag är van vid).
Nu ska tilläggas att direkt trött vart jag inte, för sååå dålig är inte kondisen, men svettig blev jag allt.
Idag var det också sista dagen med denna gruppkonstellation, efter helgen blir det ny gruppindelning. Nu är det ju samma skola fortfarande, men vi kommer inte att se alla lika mycket längre.
Efter lektionerna, var jag hos de andra lärarna och "erbjöd" min assistans då gymnasieeleverna och min handledare går på sommarlov. De får diskutera om det finns behov och ge besked i nästa vecka, för deras undervisning är mer sammanhållen och gemensam (typ:alla gör samma, med läraren vid tavlan). 
Jag har ändå några veckor att "sitta av i sysselsättningsfasen" innan mitt sommarvikariat, med riktigt arbete startar.
Får hoppas på att det slipper bli något annat själsdödande att genomlida istället....
Hemma höll så maken på med städningen och jag passade på att assistera med motioneringen av städmoppen i de flesta rummen, men lämnade några till honom också.
Sen blev det fläsk med löksås och nu är han på nöjesresa till tandläkaren, för kontroll av "hålet efter" den utdragna tanden. En rabarberpaj står i ugnen och kaffet ska snart puttra i bryggaren, så tar vi en fika på altanen då han återvänder. Inte så varmt ute idag, men solen ligger på såhär på eftermiddagen och värmer upp hörnet mot glashuset. 
Pilfinkarna tjattrar och matar sina ungar med kex som jag smulade sönder och kastade ut. Herr And har också anlänt och kalasar som bäst på formfranska.
Kanske ska ta mig an tvättkorgarna som jag skröt med att jag skulle göra i förrgår. De fick alltså stå till sig ett tag och är nog mer än mogna för skåp och lådor vid det här laget. Till verket.....
Sen är det lottodragning om en timma, fotbollslandskamp mot Danmark på TV och i Skövde spelar herrlandslaget i handboll mot Norge. Det är mycke' nu...... 
 
Jag vill också ha......
 
.....finns det nå't kvar?
 
Ja den gick väl att äta......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0