Den berömda ketchupflaskan.....

....har jag idag fått "känna på". Började klockan nio på boendet och inte speciellt mycket att ta tag i under merparten av passet. Men sen började det närma sig arbetsdagens slut och då helt plötsligt stod arbetsuppgifterna i kö och telefonsamtalen "haglade". Ingen stor dramatik, bara en massa smågrejer på en och samma gång.
Mitt i alltihop ringde även sonen (något kryare) och förhörde sig om assistans till onsdag, då bilen hans ska på "justering" för att ta sig igenom besiktningen, gång nummer två.
Skulle visst lämna in fordonet långt ute i tassemarkerna, där smärtgränsen för promenadlängd i hans nuvarande hälsotillstånd är passerad. Visst kunde jag köra dit, men fader pensionär får assistera andravändan(hämtningen). Därför att det på hemväg åter ringde i väskan och ett möte i Hjo angående mitt god man-uppdrag blev inplanerat också till onsdag eftermiddag.
Hann ändå att proviantera lite på hemvägen, så nu bakas det potatis i ugnen. Elinstallatör har vi också haft på plats för att titta på jobbet vi vill ha utfört i gäststugan. Han hade ett och annat barnsäkerhetsförslag, som vi självklart nappade på. I nästa vecka ska det bli utfört.... 
Maken har nu dragit på möte med Fagersanna IF och jag ska strax avnjuta en potatis med nå'n röra som kvällsmat.
Dumburk nästa anhalt efter det och imorron kör vi samma procedur som idag, med förhoppning om en något jämnare fördelning över tid av arbetsuppgifterna.......
 
Ias nya tofflor, modell lite större är nu påväg till henne tillsammans med döskallesockar till storebröderna.
 
Dom här gjorde jag också klart igår (istället för att lägga mig i tid)
 
Elektriker på besök för uppdragsgenomgång.......från Tibro såklart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0