Jag glömde.....

....ta mina piller imorse. Jag fick ett städuppdrag på jobbet, de få timmar jag arbetade och efter "taxiresan" med sonen, hämtning av bonusdottern med sina kryckor och två timmar shopping på Hem & Hobby i Hjo, var jag tämligen stel överallt. 
Utgår ifrån att dessa "biverkningar" orsakas av bristen på cortisontablett. Vi får jämföra imorron, då jag åter ska ha minnet iordning.....Med facit i hand var det illa vald dag att vara glömsk, då aktiviteterna avlöste varandra till långt fram på kvällen.
Men oavsett detta är det alltid kul att shoppa och bäst som jag gjorde just det, började det pipa i kjolfickan. Än den ena, än den andra jobbförfrågningen damp ner, givetvis att tacka ja till. 
Så nu är sysselsättning med lön (dvs. riktigt jobb) fixad hela nästa vecka. Blir väl nån dag i skolan också, "för skojs skull".
Hungriga var vi sen rejält och moffade nästan en hel pizza var, innan vi gav oss på en second hand-affär innan hemfärd. Där var dock fynden få idag, men det vet man ju aldrig förrän efteråt.
Nu får vi se om jag somnar till bönderna, eller Liverpools Champions League-match (det har ju inte gått så lysande för fotbollgrabbarna i detta lag på sistone.....
Kaaaffffeeeeee!
 
Hoppsan! vad mörkt det blev medan vi åt pizza......
 
.....men rätt mysig julbelysning i Hjo iallafall.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0