Packa bilen för julstämning.....

.....står idag på agendan, före en förstärkt frukost (typ engelsk). Sen är det inte långt kvar tills det är dags att åka till Julstämning i Tibro, med alla alster. Därefter får vi se om det hittas några "nya hem" till en del av dom. 
Vädret verkar vara på den trevliga sidan (såhär års iallafall) och då kommer tomten hoppande med fallskärm ner på torget. Vi får hoppas att han "missar" hantverkstältet med alla försäljare.....
 Ska bara fixa färdigt de sista babytofflorna också, som jag startade igår, efter att ugglan vart klar.
Vid ett-tiden bar det iväg till Stora torget i Tibro, där aktiviteterna ägde rum. Ett stort tält fullt med likasinnade hantverkare, dock hade vi vitt skilda föremål att erbjuda hågade spekulanter.
Det började bra för min del och två "fusk"vantar rök på en gång. Sen gick det väl lite trögare med försäljningen, resten av eftermiddagen. Men några små-tröjor, ett par baby-tofflor, en uggla och en bläckfisk bytte hem
Så småningom landade tomten mitt på torgets stora ditmålade neonkryss, tätt följd av sin nisse. Det var väl den stora begivenheten för dagen och ganska snart var det dags att åter se maken anlända med bilen, för att lasta tillbaka alltihop och åka hem.
Det tillkom en pizza att dela på till middag, från den närbelägna pizzerian och den har precis slunkit ner, så också en kopp kaffe. Dåsigheten efter att ha vistats ute i friska luften flera timmar, börjar krypa sig på och strax ska jag iordningsställa en övernattningsväska. För imorron bär det iväg till riktigt jobb igen, för ett dygn.
Så nu blir det "ljugfritt" till tisdag.......
 
Senaste tillskottet.....
 
..... och här är det färdiguppställt för kommers.
 
En vy över resten av tältet, med diverse handlare och hantverkare i en salig blandning.
 
Hunden Håkan uppträdde en stund alldeles bredvid......
 
.....i väntan på.....
 
....den flygande tomten.....
 
.....som landade nära nog mitt i krysset.......
 
...och strax därefter kom nissen.
 
När mörkret sen föll, kunde man värma sig vid korgbrasorna.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0