Snabbvisit........

....på fredagens torghandel blev det innan jag återvände hem efter ett jobbpass på boendet. Mat behövde jag inte köpa, men lite garn kändes det som att jag hade stort behov av.
Nu var det bara en färg bomullsgarn som saknades i "lagret" och den fick jag turligt nog tag på. Några hyacinter, de första för säsongen blev det också, samt lite ekologiska morötter.
Därefter snabbt hem, krypa ner en stund och sova ikapp lite. Vaknade imorse på jobbet med huvudvärk som inte berodde på kaffebrist kvällen före, utan följdaktligen nå't annat.
Hur som helst med några piller och två timmars sömn känner jag mig hyfsat på banan igen. Fick så en förfrågan om arbete som assistent imorron och på måndag, vilket nu är noterat i kalendern för utförande.
Sen var det dags för efterlängtad dusch och "dinner". Det senare bestod av "storkok" dillkött, som smakade väldigt bra idag, imorron och säkerligen på söndag också. Planerat och klart angående helgmenyn alltså.......
Fredagsmys får försigå utan vare sig chips eller ostbågar, då jag "glömt" bunkra upp med sådant och ingen akutaffär finns kvar i Fagersanna. Godis finns det dock, men det går inte att "moffa" i nån större mängd förrän man ledsnar.
Får väl kolla runt lite i skåpen och se vad som kan serveras som tilltugg till Idol.......
 
Mums! ......troligen i tre da'r.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0