Trötter.......

......kan man med rätta kalla mig just nu, blir så då man inte sover tillräckligt. Idag har vi iallafall haft besök av solen stundtals och eleverna säger: "solen skiner idag"...... vilket vi har Peps Persson att tacka för. Om Ni kommer ihåg så berättade jag om "Oboy", låttexten som de fick översätta och lyssna på från You-tube. Idag har vi också pratat bara svenska i små grupper och det går framåt......
Maken ska strax låna min bil och åka ett ärende åt dottern, för att hämta en drinkvagn i Tidaholm som hon har köpt. Hans bil är redan "laddad" med soffa och fåtölj, så vi är lite osäkra om även vagnen får plats.
Får den det blir det leverans till huvudstaden av alltihop imorron, då pensionären tar en "forskar-tripp" på några dagar.
Jag har ju som sagt annat för mig (fas 3) och måste gå till skolan, utom på fredag då jag jobbar hela förmiddagen efter att ha startat passet kvällen innan. 
Nu har tanten legat raklång en stund oh vilat lite, eftersom jag bara satt och somnade vid datorn. Blev ingen tur till second hand idag alltså, men en ny sittning i stickfåtöljen ska jag nog orka med nu.......
 
Gårdagens färdiga alster, kanske (delvis) därför jag är så trött.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0