Två gånger Tibro......

....blir det idag, både för mig och maken. Han har förresten till och med varit i Skövde en sväng och handlat en del på Bygg-Max. Nu hade han tänkt att inhandla allt till "renoveringen i gäststugan" på ett och samma ställe, men då de inte kunde stå till tjänst med att såga spånskiva på lågpris-varuhuset, måste han åka en extra tur till Tibro i eftermiddag, eftersom de givetvis hade lunchstängt då han passerade på hemvägen.
Nu hade han räknat ut att jag nog ändå skulle in, till tisdagsnöjet (second hand), så han erbjöd mig skjuts dit.
Själv hade jag efter skolan, (med mera "prata bara svenska" på schemat där vi idag med några andra elever, mestadels diskuterade fotboll) det höga nöjet att få besöka gymet. Hade bestämt att nu slipper du inte hem förrän det är gjort. Igår lyckades mitt "huvudkontor" få en annan briljant idé, så jag slapp...... 
Nämligen att: "Det vore väl mysigt att köpa några wienerbröd och hälsa på en stund i Hörnebo istället?" och inte var jag sen att nappa på den tanken.
Idag var det alltså bot och bättring som gällde och nu är jag väl sådär lite lagom trött, då jag inte heller har förstånd att komma i säng förrän alldeles hutlöst sent. Går inget bra ihop med tidig uppgång, vilket jag är vääääldigt klar över. Får väl säga som Tjorven i Saltkråkan: "De' bara blidde så" och bita i det sura äpplet.
Imorron är det riktigt jobb som gäller, som boendehandledare i ett dygn. Först får jag sova nästan en timma längre på morronen och sen finns troligtvis inte så mycket störande moment där (som hemma) efter fastställd läggdagstid och då kanske jag lyckas hitta sängen i rimlig tid.
En annan konsekvens blir: Inget "nytt ljug" förrän torsdag alltså....... 
Trip två till Tibro slutade med några fynd på Candela och byggmaterial att trängas med i bilen under hemfärd. 
Dock kom vi hem oskadda, både prylarna, spånplattorna, listerna, maken och jag.
 
Påväg till Tibro igen........
 
......jag och mina nya polska skor, med maken som chafför.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0