Biffdag & Halloweenfest......

Samma scenario även denna morgon, mulet och regn. Men det klarnade upp frampå dagen även idag. Lite av sovmorron blev det iallafall för oss morföräldrar, eftersom bröderna var uppe länge igårkväll, så sov de lite längre på morgonen. Eller det dröjde iallafall en timma till innan de "invaderade" huset.
Frukost avklarad och sen var det dags att fixa mormorsbiffar till middagen. Strax därpå dök morbror Oskar upp och umgicks en stund, samt hjälpte oss med lite data-"strul".
Efter middagen skulle morbror vidare till jobbet och några av oss andra packade fika för att besöka g-mormor i Hjo.
Morfar och lillebror stannade hemma och var "husvakt".
Det blev en liten prat- och charm-stund hos mor, Ia charmade och vi andra pratade, samt åt medhavd toscatårta till kaffet.
Second hand Hjo nästa och där inhandlades några pussel och spel samt mestadels garnrester till mig. Dottern hade inte varit på nya Hem&Hobby, så därför åkte vi den vägen och som alltid rullar det iväg några kronor i den affären. Men givetvis bara nödvändigheter.......
Ia:s charmoffensiv var slut, vilket hon påminde oss om många gånger under hemfärden, men nu sover hon igen och vi andra hade en improviserad Halloween-fest med läskig drink och "flagg-sandwichar".
Nu är den här tanten trött..... och orkar inte ens ljuga mer.
 
Inte det vackraste exemplaret av tosca jag åstadkommit, men smaken var bra.....
 
Det blev en matlåda kvar av en långpanna full av biffar.
 
"Generationsklyfta"
 
Coola storebror fikar.
 
Halloween-festen.....
 
Med mycket mysko smaker......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0