Frukost på Millners.....

......kan rekommenderas. Fullt tillräckligt att välja på och en trevlig pratstund med vännerna därtill. Visst är det inbjudande med överdådiga frukostbufféer på hotell, men själv har jag upptäckt att jag bara blir stressad av för mycket att välja på.
På Millners onsdagsfrukostar finns allt iallafall: Gott bröd, rikligt med pålägg, grönsaker, gröt, flingor, äggröra, bacon m.m. och därtill drycker av skilda slag både kalla och varma. Gott om plats är det i den stora lokalen och barn kan enkelt traska omkring, medan vuxna tar en tretår.....
Där satt vi en dryg timma och gottade oss i varsin fåtölj, medan morgonsolen lyste på oss genom de stora fönstren. Här serveras också dagens lunch alla vardagar, husmanskost med god smak.
Är nu hemma på en mellanlandning, innan jag åter ska träffa en av tjejerna som var med på nämnda frukost, för ytterligare en vända till Tibros utkant, närmare bestämt till Hörnebo och bonusdottern.
Vi får se vad vi kan komma fram till angående vårens tänkta "utflykt" söderut. 
Fortsättning följer senare idag.....
Tillbaka efter Hörnebo-sittningen, där vi är överens om resan. Ytterligare en "tant" har hakat på tåget. Nu är det bara att boka allting, så vi är ute i god tid och får ett bra pris för fyra.
 
Fina höstblommor välkomnar vid entrén......
 
.....mysig miljö med sol följer innanför.
 
Förutom onsdagsfrukostar och dagens lunch, hålls även andra arrangemang: Här ett kommande....
 
Två fynd från igår: Vet ej vad jag ska ha dom till, men de var väldigt angelägna om att få följa med till Fagersanna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0