Man skulle kunna vänja sig......

....vid att utnyttja sin tid efter eget tycke. Så det var väl bäst att återgå till ordnade former i fas 3 idag igen. Kan undra när den nytillträdda regeringen  kommer med utlovade förändringar på detta område.....
Back to school alltså och in i lunken igen, efter några händelserika och trevliga dagar på andra orter i glada vänners sällskap.
Efter skoldagen skulle paket hämtas, lotto förnyas (endast 20 riksdaler i vinst på 10 veckor) och bok lånas. Hade beställt en facklitterär bok på fjärrlån, så nu ska det lönnläsas (men säg inget!). På ICA i kön vid kassan hörde jag två "olyckskamrater" diskutera fas 3, att det var det värsta de upplevt. Klen tröst att man inte är ensam, men ändå lite vatten på kvarn. Det är inte direkt uppskattat att vara inlåst i denna åtgärd.
Sen en fika i Hörnebo, med avlämning av ett par skor samt lite "medicin" från utlandet.
En hel del datorsittande har också varit nödvändigt, med bland annat kontrakts-skrivning på semesterboendet till vårens resa och en kort pratstund med hyresvärden i telefon. Han verkade väldigt trevlig och de praktiska detaljerna redogjordes för i korthet. Ska nog fungera bra.......när det blir sådags.
Vet inte vart dagarna tar vägen, tycker jag fortfarande ligger efter med en hel del, TV-tittande, tvätt, sortering av inköpen och julklappsinventering i alla mina gömmor.
Och nu måste jag dessutom sova igen, för att orka upp till en ny skoldag........
 
Bara detta blev kvar efter fikat hos bonusdottern......
 
......och Tibro har invaderats av troll, medan jag varit borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0