Packa........

....har väl aldrig varit min starkaste sida, inte om vi pratar ta med så lite som möjligt men allt nödvändigt iallafall.
Flyger man är det mera viktigt att ha disciplin på mängden, för man vill ju ha lite plats till de fynd man förväntar sig göra på resmålet. Men åker man bil går det ju att "ta ut svängarna" lite mer......
Nu har jag varit ute och rest med delar av detta ressällskap förut och vet av den erfarenheten, att det önskas gott om plats för "nyttigheter" på hemvägen.
Startade packningsprocessen för några dagar sedan men håller fortfarande på att ta bort och lägga dit, allteftersom jag kommer på "att det kan vara bra att ha, men då får jag väl ta bort nå't annat......."
I skolan idag fanns ingen lärare på plats, (han var sjuk) så det förväntades att jag och en annan elevresurs skulle få fart på ruljansen = studerandet. Det gick väl sådär, eftersom de skulle haft ett prov och var inställda på detta.
Nu fick de försöka repetera eller börja på nästa kapitel istället och eventuellt få testet imorron, om läraren då är kurant.
Själv kommer jag ju inte att vara närvarande mer denna veckan och det känns ganska skönt, ska erkännas. På tiden att få göra något annorlunda som avbrott.
Lite paus i "ljuget" kan det också bli tal om men man vet aldrig, rätt som det är kommer kanske en rapport från Polen. Morrondagen går dock åt till resor, från arla morgonstund till sena natten........
 
"Äntligen!!......fick jag bada på riktigt", sa bilen.
 
Och gårdagens "vänner".......
 
....har fått ytterligare en glad "kamrat".
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0