Rankås.......eller Tokyo?

Resmålen varierar idag, beroende på vem man pratar om/med. Om vi tar mig själv, så passade jag på att ta en skogspromenad i Rankås. Hade lite tid att "slå ihjäl" då jag inte ville åka hem mellan åtagandena.
Det var väldigt längesedan jag gick hela 2,5 kilometersspåret och det som förr var storskog bredvid spåret, hade nu bytt skepnad till kalhygge. Inte alls samma "mysfaktor" som på det glada nittiotalet. Jag har väl varit där senare än så, men det hade blivit kalt mest överallt nu, tyckte jag.
Avslutade sen promenaden med att förflytta mig till Hörnebo, för en gratisfika innan det var tid för ett inplanerat möte. Här hemma sedan väntade rester från gårdagen på mig till middag och därefter en titt på Facebook.
Där fanns bild på snart sex månader gamla Ia i väntan på planet. Hennes första utlandsresa går till Tokyo tillsammans med mamma på jobbuppdrag (typ)......i business class. Jojo, resmålen varierar och en del spänner bågen tidigt.
Apropå "gamla tider", så hade jag även i måndags gott om tid mellan två möten och passade då på att åka uppför berget i Skövde, till Lingonstigen. Mitt minne från förr var att gatan var bredare och att husen hade väl tilltagna trädgårdar. Men så var inte alls intrycket nu. Tvärtom kändes det som om husen trängdes med varandra på pyttesmå tomter. Nä villorna hade inte växt och tomterna hade inte krympt, men barnperspektivet hade blivit vuxet, kan man kanske förklara upplevelsen med.
Nu väntar kaffe och lotto-dragning.....det bara måste vara min tur nu!
 
Jo det var nån mer som kommit på tanken om lite motion, mitt på dagen......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0