"Tgif".......

.....var svaret på frågan en av eleverna fick av läraren, som jag idag hade förmånen att få "hänga med"hennes klass. Några av ungdomarna var dessutom "gamla" bekanta, då de förut gick i den grupp som min ordinarie lärare hade. Han är ledig på fredagar, medan jag måste gå till fas 3-förvaringsplatsen ändå. Detta om jag inte blivit inringd till riktigt arbete förstås.
Och vad betyder då bokstavskombinationen?
Den yngre generationen som är uppvuxen med alla internet/sms-förkortningar har väl inga problem med detta och faktiskt inte den här gamla tanten heller.
Associerade först ett ögonblick till fotbollslaget från Tidaholm, men förstod direkt att det istället måste vara:
"Thank God it's Friday" och är ju bara att hålla med........
Har sovit lite för lite i veckan, vilket inte beror på sömnsvårigheter, utan helt sonika bara dålig disciplin att komma isäng. Vilket man inte kan gottgöra "i andra ändan", då skolan startar 08.15 och man förväntas vara på plats (som ett gott vuxenföredöme).
Lektionerna gick fort, som vanligt och strax var det dags att ta helg.
Jag tittade till torghandeln och gjorde nå't litet inköp, samt provianterade hårt bröd till maken, som konsumerar mycket sådant. Sen slank det med några wienerbröd också, som åts i Hörnebo (till gratiskaffet).
Hade en stor kasse att förmedla med kläder från lillasyster i Stockholm, till storasyster i Hörnebo och uppdraget är således nu utfört.
Fixade fisk till vår middag här hemma, men den smakade inte alls som jag hoppades den skulle göra, så jag/vi  får väl tröstäta nå't godare till kvällen. Jag ska se Idol, men maken hoppar med all säkerhet över denna underhållning och spenderar sin tid vid datorn istället. 
Just fredag anser jag vara bästa dagen i veckan, så än en gång........ TGIF !
 
Visst ser det väl gott ut, men skenet bedrar i detta fallet..........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0