Vad hände.....

Inte kom jag isäng nå't tidigare igår inte, satt och konverserade på Facebook med den "polska värdinnan" och en massa annat surfande. Skillnaden var dock att jag kunde sova så länge jag ville idag, lördag.
Hade i och för sig tänkt ut en agenda att hinna med en massa saker, (när jag nu var ledig) men det blev varken "hackat eller malet" av detta.
Hade hört talas om (och sett på Facebook) en second hand där man kunde lämna barnkläder i Mölltorp, men hittade ingen skylt som visade vart det var, så jag fortsatte mot Brevik. Där tog jag lillavägen till Tibro, vilken jag sällan brukar nyttja. Kommer egentligen bara ihåg en gång, då jag övningskörde där med dottern. Krokig och smal är vägen och med hjärtat i halsgropen satt jag bredvid henne och längtade till rakare väg. Femton kilometer kan kännas väääldigt långt ibland.
Nåväl, anlände oskadd även den här gången till Tibro och styrde ner till second hand. Idag fanns det en hel del att bära med hem. Väl hemma fick jag ett ryck och hämtade dammsugaren, för en ansiktslyftning av inredet på bilen. Han ska ju ut och se sig om i veckan och ville vara presentabel....sa han.
Vi får se om jag tar med honom på en utflykt till Frendos biltvätt imorron och spolar av även det yttre.
Inga serverade ingen inspirationsrik gourmetmat idag heller, tinade bara lite djupfryst kebab och skar lite sallad till detta.
Ikväll ska vi dock äta "pil-pil" med vitlöksbröd. Vi får väl anse det som kompensation för smaklösa luncher två dagar i rad.
Tvättmaskinen gör som bäst tjänst och jag planerar packning, inför tisdagens begivenheter......
Nu lite kökstjänst och sen dumburk, om det finns något värt att se........
 
Som sagt, krokigt och smalt......
 
.....men med en och annan liten raksträcka.......
 
.........sen in i skogen igen.
 
Bildbevis....att dammsugaren var ute och luftade sig iallafall.
 
Några av fynden för dagen.
 
Och som avslutning "los amigos".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0