Tillbaka i skolan.....

Idag var det alltså dags att återvända till skolan för min del. Ett väl tilltaget "sommarlov" kan ju tyckas, men med tanke på att jag inte får lov att läsa för egen del, kanske man istället ska undra vad jag har där att göra över huvud taget?
Har ju sökt tjänsterna som elevassistent, när de tidigare i somras var ute på Platsbanken och nu har ju skolan varit igång två veckor, men inte ett ljud har jag hört i frågan. Enligt min handledare på skolan var de visst inte tillsatta än....? Man kan väl tycka att de skulle behövas från start. Och lite halvkaos var det allt.......
Efter svensklektionernas slut blev det åter till hemmet och insändning av aktivitetsrapport från augusti. Säger bara, att har de synpunkter på att jag inte gjort tillräckligt i augusti då j......
Innan jag kom så långt, blev det en fika på vår veranda med en av grannarna på gatan och två hundar hälsade på samtidigt, varav den ena var valp och väldigt söt.
Träffade henne vid postlådan och det var väl sisådär två år sedan vi tog en fika gemensamt senast. Hög tid för uppdatering alltså.
Fläsk med löksås bjöd jag på till middag före avfärd till second hand. Där blev jag 40 kronor fattigare, men några prylar och lite garn rikare.
Stannade till i utkanten av Fagersanna och beskådade förberedelserna inför helgens ena bröllop, samt pratade lite med kompisen och några till i familjen. Kan även tänka mig att det i andra ändan av samhället är liknande bestyr, för där ska ytterligare en kompis gifta bort barn.
Symöteslottot är inlämnat för en ny tioveckors-period och "vinsten" för senaste blev totalt 59:-. Vilket i sin tur föranleder en reducering av saldot på spelkontot, då totalinsatsen för en period uppgår till 440:-.
Men visst vinner vi storkovan den här gången istället......
Nu får jag ta mig i kragen och titta på programmen jag spelade in i helgen.......
 
Igår hade vi trevligt....konstnärsvännerna och jag.
 
En skata har intagit altanen: "Mitt....bara mitt", tycks hon tänka då hon tittar ut över tomten.
 
Skräpet blandas..... i soppåsen.
 
Mörka moln över nejden, men det blev inget regn.
 
Gula löv på björkarna redan.....
 
Förberedelser inför bröllop.
 
Elda upp skiten.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0