Då var de då måndag morron igen.....

.....väckarklocka på och upp i ottan för att bli klar för skolan. Visst är det väl ganska intressant att vara med och lära ut sitt modersmål till "nyanlända", men  på något sätt känns det ändå som om jag skulle vilja göra nå't annat.
Är så innerligt trött på att vara styrd, till ingen egentlig nytta och utan påverkansmöjlighet.
Efter obligatorisk närvaro i undervisningen, vart det hem med bilen till maken för han skulle till Hjo ett ärende. Passade då på att följa med och shoppa en stund på Hem & Hobby, tills han var klar.
Då dök han plötsligt upp inne i affären och hade "shoppat loss" på en såg, som jag fick ta hand om, ut genom kassan. Själv tog han en gratis kopp kaffe i entrén, istället för att tjata på mig: "Om jag inte snart var färdig".
Vilket jag faktiskt närapå redan var.....
Fylla på med några matvaror till kylskåpet och fixa lite piller till medicinskåpet, var resterande uppgifter för dagen. Och när vi kom hem värmde Inga fläskpannkaka till maken, medan hon sparat kålpudding till mig. Alla nöjda, mätta och belåtna.
Får man sen en kopp nybryggt kaffe i altansol, känns det ganska ok och ikväll är det match för Liverpool igen. Bara att ladda och hålla tummarna nu alltså.......
 
Kommunal dekoration vid infarten till Tibro, från Hjo-hållet......
 
....och lite längre bort: Naturens egen prakt i "diket" och bortöver dungen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0