Första dagen.......

..... på jobbet, det nya och riktiga jobbet. Nu har jag ett anställningsavtal till sista oktober iallafall, med både ingångslön och antal semesterdagar angivet. 
Nackdelen är ju att det föranleder tidig uppgång varje dag, men första intrycket av jobbet efter introduktionsdagen var positivt iallafall. Trots den oundvikliga "korvstoppningen" med all ny information (och mer därtill att läsa), har jag i nuläget ganska gott hopp om att tanten ska fatta allt på sikt och kunna vara till nytta framöver.
Imorron blir det en studieresa till huvudkontoret i Borås och på torsdag fortsätter korvstoppningen på Tibro-kontoret.
Sen är det väl rätt typiskt ändå, det där med ketchupflaskan.....
Alldeles nyss ringde en turistbyrå (som jag de senaste fyra åren sökt sommarjobb hos) och erbjöd arbete denna sommaren. Börjar månne "gamla tanter" bli hett villebråd plötsligt, på en hitintills (för oss) iskall arbetsmarknad.
Ja det är väl bra att vara eftertraktad, kan ju ge lite bränsle åt självförtroendet såhär i elfte timmen (innan pensionen menar jag). Det behövs sannerligen och inte var det en dag för tidigt heller.
Men just idag funderar jag väl inte så mycket på pensionering. Det lutar mera åt sophämtning och allt som händer runtomkring denna samhällstjänst.......
 
Solen lyser så hemtrevligt däremellan träden, senare och senare frampå kvällskvisten.
 
Den här drycken försvann fort, innehåller bara pressad färsk frukt och inköpt igår på Grönsakshuset.
 
Ja igår blev ytterligare en tröja klar. Men stickar man på en höft kan det gärna bli lite för stort, eller som i detta fallet för snålt tilltaget. (åt mig alltså). Börja om från början, börja på nå't nytt........
 
Min arbetsgivare......
 
....jag arbetstagare.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0