Gick hyfsat idag också......

.....på loppisen. Även denna dag fanns kompisen med sina syskon bredvid som extra sällskap, kul. Förra söndagens "försäljningsrekord", överträffades redan i första köpet. Nu var ju inte det så svårt, eftersom jag då endast tjänade tre kronor. Ja så kan det ju vara i denna branschen, ibland kommer "rätt folk" och ibland inte.
Gjorde även igår en rensning av mina broderigarner och paketerade väl tilltagna påsar med olika färger, för en tia styck och rätt som det var kom en tjej och fyndade fem påsar på stört.
När dagens öppettid var till ända skulle så allt och jag säger ALLT, plockas ihop. Det tog en evinnerlig tid kan jag berätta och trött är väl bara förnamnet på min nuvarande belägenhet. Ändå behövde jag inte ta hem allting, utan får ha det i förråd därnere till nästa gång jag ska vara med.
Jag plockade ur och fyllde tre stora kassar med prylar som ska lämnas in på second hand, men ändå var det en ansenlig mängd kvar att magasinera. Fick dock mycket god hjälp av vaktmästaren med förflyttningen av allt detta.
Nu har jag fått lite mat av Inga, bättre än igår.......men nu får hon nog servera kaffe på altanen i solen också, för jag är änna slut, både fysiskt och mentalt.
........och imorron är det jobb igen.........tiiiiii..digt!
 
Alla presenter inslagna och klara, en hel Liverpoolkasse full, nu är det bara resten kvar....kakor och bullar och kläder.
 
Då är vi igång igen då.......
 
Idag bjöd utsikten på blå himmel och lugn sjö där bakom träden.
 
Trots att jag är trött, kan jag inte annat än att bli glad åt blommorna i trädgården.
 
Inga hade skärpt till sig lite idag, men fortfarande är det halvfabrikat.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0