Inte blev det lättare.....

.....då jag idag fick en "bisittare", bara ännu mer att lära sig. Men visst förstod jag att det skulle bli så, då jag har saknat handledning i registerrutinerna och följdaktligen inte kunnat göra så mycket åt alla ändringar som kommit in. Nu har jag med (handledarens hjälp) skrivit ett "rutinschema för idioter" och sen är det väl bara att hoppas att just denna idiot, fattar instruktionerna framöver.
Hursomhelst, rörigt är det och visst hjälper huvudkontoret till och tar telefonsamtal, men det föranleder oftast ett mail istället som ska tas omhand, medan telefonen ringer ånyo. 
Tre dagar har jag kvar att "dränera" min kollega på kunskap, sen går hon vidare till sitt nya jobb. Man kan bara arbeta och göra sitt bästa, men ibland känns det som om det inte räcker på långa vägar. Så är det just nu.
Därför var det nästan bara avkopplande att ge sig på korintkakorna till dopet, vid hemkomsten.
Ett sextiotal är nu gjorda och vi får se om det blir några fler, annars får det räcka som bidrag från mormor tillsammans med dryga hundra bullar.
Bouppteckningen efter mor ligger också som ett dåligt samvete och gnager för att bli slutförd, så det har jag "pillat med" lite också. Samt arbetsgivardeklarationen till skattemyndigheten för god-man-arvodet.
Inga skärpte dock till sig en aning idag och serverade hyfsad middag. Nu ska jag gå på date med Ernst i Toscana och sen var det visst något mer vid nio, sen somnar jag nog. Detta oavsett om jag har hittat till sängen eller ej......
 
Ingas meny för måndagen.....
 
Ias beställda korintkakor......
 
....och gullvivorna är lika fina idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0