Inte fullt så positiv idag......

......då jag tycker att jag bara "står och stampar" utan att lära mig tillräckligt för att ta tag i och få undan lite arbetsuppgifter. Trots att jag har en bra chef som säger att "det kommer att ta tid och att det är bara första dagen du börjat "bekanta dig med datorn och sytemen". Den tilltänkta handledningen (som är sjuk) saknas ju också som stöd vid min sida men ändå känner jag frustrationen komma krypande, för jag vill ju fatta allt bara sådär, på en gång......
Tänker på en kompis som i söndags gratulerade till jobbet och sa, att i början känner man att det här kommer jag aldrig att lära mig. Och idag förstår jag precis vad hon menar. Nu tror jag väl att jag så småningom får grepp om både register och teknik, men just idag blev det nog lite överhettning av min stackars hjärna.
Men åtta timmar bara "försvann" och det vart åter dags att hämta bilen, som fick roa sig på verkstaden idag.
Och nog hade den roat sig alltid, för notan var inte nådig. Nästan tiotusen kostade alla reparationer och "eftersläpande" service. Det var dock en stor renovering och materialbyte av bromssystemet som var den tyngsta posten.
Men som "plåster på såret" fick jag ju gratis bärgning ett år om det skulle hända nå't. Ingick i reparationspolicyn. Vad ska man tänka om detta? Superbra och välvilligt eller ska man fundera på varför de har denna tjänst inbakad.
Nu ska jag bara vara en stund, innan sängen får sällskap och bland annat se Badhotellet.
 
Solnedgången i förrgår.......
 
.....och gårdagens.
 
Behövde en smoothie ........ (bara banan och kiwi)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0