Jobbintervju.......

....är ju ingenting man blir kallad till varje dag direkt, om man nått den aktningsvärda åldern av sextio. Men se idag var det då dags för detta "rara" fenomen igen.
Visst har det väl sporadiskt dumpit ner en handfull såna tillfällen de senaste sju åren, men inte är dom många inte.
Vad det sen blir av det hela, visar sig.......
Ja det var det det. Då har jag "grillats" i en dryg timma och nu får vi se om dom bestämmer sig för att jag är rätt person för jobbet. De hade några intervjuer till under dagen och i nästa vecka blir det besked. Känns väl lite som att jag inte riktigt vet vilket ben jag ska stå på i frågan. Får väl smälta intrycken och invänta deras beslut först.....
Fredag och torghandel var nästa anhalt, vilket idag föranledde en date med nykterhetspolisen på parkeringen. Tre försök i blåsapparaten fick jag göra, innan den var nöjd och gav ett negativt besked. Vilket i detta ärende ju är positivt. Någon ledig parkeringsplats hittade jag dock inte, utan fick ta ett nytt varv på byn för ändamålet.
Ett utbetalningskort från Telia till mors dödsbo på den gigantiska summan av 44 kronor, tvingade mig att uppsöka banken för insättning. Nu var det ingen kö som tur var.....
Nästa ICA för lite matinköp, följt av Pressbyrån där jag inhandlade "Regionen runt-biljett" inför onsdagens tågutflykt med syster (till Göteborg över dagen). På återvägen över torget, slank det med några fler påskliljor till hemmet.
Dillkött till middag och lite kvalitetstid med "Doc Martin" (TV8) till kaffet på maten.
Den serien är inspelad i Cornwall, närmare bestämt i staden Port Isac, där man kan parkera på havsbotten, i hamnen för ett pund. Dock på egen risk, medan tidvattnet är ute. Ganska häftig upplevelse ändå och sånt man kommer ihåg från semestern i England (1999) med maken, plus mor och far.
Får väl fortsätta plockandet bland prylar en stund, sen blir det "pil-pil" till kvällen och "Let's dance"......
 
Sånt här blir det till baguetten, lite senare.......
 
....och man får väl aldrig nog med påskliljor?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0