Mera loppis.......

...blev det idag. Ytterligare en möjlighet att se om hugade spekulanter kom i samma mängd som premiärdagen och om dom var lika köpvilliga. Nä riktigt så var det inte, något färre hade hittat till Fagersanna idag och för min egen del blev det inte så mycket kommers, medan andra hade en bättre dag.....
Ja sånt är "loppisförsäljarlivet", vissa gånger tar det på lagret och andra gånger inte.
Ska göra ytterligare en frest nästa veckoslut, sen får vi se hur det blir framöver. Man kan ju inte binda upp sig varenda helg och om två veckor är det dop i huvudstaden, samt två födelsedagar att fira.
Fram tills dess ska jag ju också komma in i det nya jobbet och starta arbetsdagarna (för mig) i en väldigt arla morgonstund. Men å andra sidan slutar jag desto tidigare på dagen istället. Har inte egentligen haft något arbetspass som avslutats före 18-19, i mina tidigare fasta jobb.
Kommer säkert att vara skittrött, men får skola in mig efter bästa förmåga, både med tider och uppgifter.
Maken hade fått order att laga lunch och instruktioner om vad han borde befria frysen ifrån, men resultatet blev en besvikelse både för honom och mig. Chicken nuggets med morot/palsternacke-pommes frites var ingen höjdare.
Eftermiddagens fotboll (semifinal i FA-cupen) blev dessutom en besvikelse, Liverpool förlorade efter en ganska dålig insats till Aston Villa.
Får se nu om jag kan hitta på något till kväll som "kompensation".........
 
 
....men påskliljorna i korgen på bordet på altanen är fortfarande fina.
 
Passade på att ta ett kort ut genom fönstret på loppis-lokalen. Därnere på andra sidan husen finns en fin badplats. Framåt sommaren kan man alltså både gå på loppis och bada på en och samma utflykt.  
 
Mot den blå himlen idag: Vår "wokapanna" och grannens flagga.
 
Till eftermiddagskaffet: Fyra kex med ädelost och därtill en klick créme fraiche.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0