Påskafton.......

.......startade med frukost, som alla andra dagar. Soligt och vackert väder även denna dag och mågen hade passat på att ge sig ut på en cykelrunda i arla morgonstund. Dotter, dotterdotter och jag åkte till Tibro för att kolla om second hand var öppet (vilket vi inte riktigt trodde på) och det var den inte. Tankade bilen istället och slank in på Netto för några matkompletteringar, innan vi istället drog ut till Sörgården för en titt och en fika.
Idag hittade vi inte nå't, men kaffe och kakor var goda.
Pratade lite med innehavaren och hon hade sålt några av mina prylar, sedan hon åter öppnat för säsongen. Diskuterade den nya stora loppisen som öppnar om två veckor i Fagersanna och talade om att jag skulle stå med på premiärhelgen. Erbjöd även assistans åt hennes försäljning, om hon väljer att delta.
Medan vi var på utflykt tog morfar och grabbarna en promenad i Fagersanna och spelade lite med glas-potekulorna som fanns i ägget imorse.
Kalkonstek i ugnen nästa uppdrag och sen var det middag, till vilken även cyklisten hunnit hem efter att ha avverkat tio mil i träningssyfte. Kom så plötsligt på att det var Liverpool-match på teve och hade nu missat mer än halva. Dock var det en tragisk historia med 4-1 förlust mot Arsenal på bortaplan, så lika bra att jag inte såg första halvlek (med 3-0 i paus). 
Resten av klanen begav sig sen upp i spåret för att bröderna skulle träna lite inför duatlon i Upplands-Väsby, som dom ska delta i vid första maj-helgen. Storebror var med redan förra året, men nu ska även lillebror göra debut.
(1 km löpning, 4 km cykel och sen 1 km löpning igen, för barn).
Vi får väl vara påhejande publik, då vi ska upp för födelsedagar och dop den helgen.
Kaffe, jordgubbar och glass följde efter hemkomsten från "inervall-träningen" och bäst som vi var färdigfikade med detta, startade kvällsmatsförberedelserna.
Nu har det ätits tacos och godis serveras till efterrrätt, med gladiatorerna som underhållning.
Ja inte svälter man precis såhär i påskatider, snarare sväller!
 
Jansson tog slut, då även Storebror fick smak på denna delikata rätt, efter att äntligen ha vågat testa.
 
Dock finns det rotsaksgratäng, tacoköttfärs och kalkon kvar att äta till lunch imorron. Ja kylskåpet är överfullt av alla dessa "slattar" som blivit kvar allteftersom vi ätit.
 
Titta vad mamma busar med mig..........
 
Så både en glad och god påsk har det varit.
 
Med många påskliljor att njuta av vid sidan av all mat.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0