Räkmacka idag.......

.......ja faktiskt. Tolka nu inte detta som att jobbet gick som en dans, nej det är fortfarande väldigt sakta tempo på "tempona". Men lite fastnar åt gången och nästa vecka ska jag förhoppningsvis ha handledare påplats, hon som ska sluta och lämna över uppgifterna till mig, en som kan vara med och instruera.
Men en räkmacka blev det, en väldigt "fysisk" sådan som huvudkontorets medarbetare hade införskaffat till oss, som frukost innan mötet. Nu var inte jag med på mötet, då det var på chefsnivå, men macka fick jag.......
Vid återkomsten hem fanns vår lilla dator levererad av sonen (stod på köksbordet). Han hade skickat den på rekreation några veckor för tillfrisknande. Är nämligen genom honom som alla sådana elektroniska prylar inhandlas, så han har koll på garantier åt oss "päron". Testar den alldeles precis nu och den verkar frisk och kry (så långt iallafall).
Ska nu kolla läget i kylskåpet, om det kanske finns något fredagsmys att "toppa" räkmackan med. Lite vin finns, vet jag och det ryker nog ikväll. 
Sen får jag väl titta på Stenmark som försöker dansa. Jodå han är inte dålig, var inte så jag menade. Men ljusår bättre på just att dansa, är ju Särneholt. 
Sen får vi se om jag klarar mig så mycket längre, utan att somna.
Imorron är det visserligen sovmorgon, men fyra timmars loppis följer därefter, då brukar man kunna bli lite mör av allt plockande och att stå på hårt golv.
Kompisen och hennes två syskon ska ha bordet bredvid, så mycket tjööööt blir det säkert också.
 
Här är beviset.........min frukost, smakade "inte skit".    (hahahaha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0