Fira......

.....en "ny" sextioåring tillsammans med några andra väninnor, så ser planen ut för kvällen. Nu är det bara en kvar i detta gäng som ska uppnå denna aktningsvärda ålder och hon har endast några veckor kvar som 59-åring (så dä' så).
Idag är jag bara alldeles vanligt trött, inte sådär fullständigt utmattad som igår. Men i och för sig har vi endast hunnit halvvägs på dagen ännu, närmare bestämt till lunchtimman.
Inte såvärst upphetsande matlåda att vänta på idag, (pulvermos med tjockkorv) men kan ju inte kräva av Inga att det ska vara gourmet-mat på riktigt varenda dag i veckan.
Förresten får jag säkert något smaskens ikväll......
Efter arbetsdagens slut ska jag besöka lite affärer i väntan på att firandet startar. Hittar säkerligen något att handla, brukar inte vara några bekymmer med den saken....
Men fram tills dess är det bara att återgå till arbetet och "få skäll" i telefon eller skriva ut lite fler kartor till chaufförerna inför framtida rundor. Nu ska väl i ärlighetens namn också sägas att det inte är så ofta som folk råskäller när de ringer....men det händer allt.
Åter i hemmet efter en tur till Skövde och några nya nyttosaker med hem i kassen, samt en trevlig sammankomst med goda vänner i bagaget. Dock var det fullt pådrag av poliser vid hemfärden och en förmodad rattfyllerist blev tagen mitt framför min bil. Kommer till och med ihåg bilnumret, men ska inte hänga ut vederbörande. Så småningom fick vi passera, jag och den övriga kön som ringlade bakom i rondellen.
 
Det var andligt möte igår kväll i trädgården.
 
Någon bjöd på efterrätt till frukosten idag på jobbet.....
 
......och klara färdiga ät! var det på samkvämet jag precis kommer ifrån.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0