Förstärkning......

......till matrestätandet anländer framåt eftermiddagen och då kanske vi kan återerövra vårt kylskåp från all mat som nu trängs därinne. Ja vi två har väl varit ganska duktiga på att äta det senaste dygnet, men än sålänge är det trångt därinne.
Skönt med en ordentlig sovmorron, utan väckarklocka (varken mekanisk eller manuell) var det hursomhelst och just nu sitter jag och funderar på om jag ska åka ner till loppisen och tillbringa tid tillsammans med "tjänstgörande kollega", eller rent av erbjuda henne ledighet resten av söndagen.
Kan även vara intressant att se om det blev något mera sålt igår, sen vi lämnade etablissemanget för att umgås över en fika med de långväga gästerna, på verandan innan de for vidare.
Dock har jag en föga inspirerande sysselsättning precis runt hörnet härifrån, ja två om jag tänker efter. Tvättkorgar till brädden fyllda samt en diskmaskin färdigdiskad, som pockar på uppmärksamhet.
Kanske lika bra att ta hand om dessa innan jag drar till "nöjen". 
Som jag skrev igår upplevde jag en ökad stelhet, förutom sträckningen i benet. Men imorse fick jag iallafall delvis en förklaring: Hade återigen glömt ta gårdagens medicin-dos, vilket inte var så hemskt längesedan det hände senast och då märks en viss skillnad, uppenbarligen. 
Affärerna nere på loppisen gick väl inte såvärst lysande vare sig igår eller idag, räckte inte riktigt till att betala bordet båda dagarna. Men vem vet, nästa helg kanske det kommer många köpsugna.....
Däremot kunde jag göra två riktiga fynd: En ganska stor plastlåda med blåbär för 15 kronor och drygt två liter kantareller, (rensade och klara) för en hundring. Så ikväll blir det svampmackor till övriga kvarvarande rester.
Och nu dröjer det nog inte länge, innan invasionen landar i Fagersanna.......
 
Tar och vilar en stund här......
 
....och på sjön var det dags för fiske.
 
Jag har väl också hittat kantareller och blåbär........på loppisen i Fagersanna till väldigt bra pris, rensat och klart.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna Eriksson

Nice med svamp! :D

2015-08-02 @ 18:19:36
URL: http://dreamspo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0