Hotell-frukost och hemresa....

Vi var bjudna på hotellfrukost efter bröllopsfesten. Det var dock inte full uppställning på festgäster som bodde på hotellet. Någon mådde inte helt hundra om vi säger så.
Ia var dock på väldigt gott humör och höll hov där på bordsändan i sin barnstol. Hon hann också med att dekorera duken, med både bärblandad youghurt (den var lite kul att måla med där på det vita) och ett antal skivor vattenmelon sölade rätt bra. Men gott var det, tyckte både hon och alla som satt bänkade vid vårt långbord.
Vi gick sen åter till lägenheten i vackert men aningen blåsigt väder, för att invänta hemkomsten av föräldrarna innan vi påbörjade hemresan. Ia passade på att somna på maten medan vi gick den korta sträckan hem.
Snart dök festfolket upp och vi kunde åter överlämna ett nöjt barn till de "rättmätiga ägarna"  och vinka hej då! för den här gången.
I Arboga stannade vi för att äta husmanskostbuffé med både tacos och pizza dessutom att välja till om man var sugen. Dollarstore fick därefter en snabb påhälsning och vidare mot Örebro med IKEA. Det var jag som föreslog denna trip då vi åkte upp i fredags, men undrade vad han tänkte göra då han svängde av vid  avfarten. Maken sa att han började bli lite orolig för mitt minne, allrahelst då det var shoppingstop som fallit ur......
Bauhaus fick bistå med tråd till grästrimmern och Ikea fick bidra med nytt vardagsrumsbord, en lådsats till vår Kallax-hylla och en ny stekspade.
Men nu är vi hemma och på gräsmattan vid äppelträdet stod välkomstkommittén, åtta änder ätande fallfrukt.
Kaffe nästa, maken har laddat och tryckt, sen fåtöljen. För JAG har redan packat upp och bland annat lagt Spaniennycklarna på "nästa packningsplats".......
 
Indisk take-away kan vi köpa fler gånger mormor.....
 
Sen kan man bli väldigt trött, lägger mig i soffan hos morfar.
 
Nu är jag pigg igen och hotellfrukost var helt ok, vad ska vi hitta på?
 
Åååååhhh, mamma kom hem......
 
.....och pappa mä'........Hej då med Er, ses en annan gång!
 
Hemresan påbörjad....
 
Valde nog ett bra matställe...två limousiner, en svart (och en vit skymtar) stannade också här.
 
Ikea avklarat......
 
---och så var vi hemma, allt sig likt och "husdjuren" hälsade välkomna hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0