Hur ska det gå......

.....med nästa bror som hade lite ont i magen i morse? Kommer han att klara sig från lillebrors baciller, eller är han på tur stackarn? Fick meddelande av morfar via telefon, då han var i Tibro för att inhandla lite av varje till hushållet och förhörde sig om det var något mer..... innan han återvände hem.
Det skulle tydligen gås på bio framåt eftermiddagen om alla fortfarande är krya och morfar skulle få kvalitetstid med lillasyster under tiden. Det hinner nog även jag få innan de andra kommer hem igen, om de nu är krya tillräckligt för att åka.
Men först ska jag nu strax ut en sväng på lunchen, efter att ha "inväntat plinget för utfodring" och smaskat i mig de fläskbitar med potatis som blev över därhemma igår.
Sen blir det "återbäring" av shortsen jag köpte på chans till maken, för de var aningen tighta, tyckte han. Synd att det inte fanns större storlek där igår, men jag gör väl en allmän översyn av hela utbudet även idag.
Kanske hittar fler fynd, alltid till någon......
Sen kan jag enligt utsago se fram emot pizza till kvällsmat, om alla är ok handlar de på hemväg från bion.
Inte lika tilltalande väder idag heller, nu mulnar det på och regnet har redan börjat falla.
Men det kanske inte blir så långvarigt.......
Tillbaka i hemmet och där ligger nu storebror med magsjukan, medan lillebror och pappa "Blåbär" är på bio. De ska hämta pizza på vägen hem och nu är det alltså bara att hoppas på att sjukan hoppar över exempelvis mig, till att börja med och även resten.
 
Vi tar en bild från i förrgår, när vädret var grillvänligt på kvällen. Igår hade vi invasion av flygmyror så då fick vi snällt dinera inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0