Lördag på loppis.....

Gick och lade mig för att titta klart på deckaren "Vera" på SVT, men hängde inte riktigt med trots att jag faktiskt såg slutet. Men alltemellanåt slumrade jag till under detta program och fortsatte att göra så ända fram till tretiden mitt inatten. När jag då vaknade var det till reprisen av tisdagens allsång från Skansen.
Skönt att bara kunna somna om och veta att ingen väckning ljuder klockan sex utan en bra bit senare, närmare bestämt efter åtta.
Vid den tiden verkade det vara perfekt loppisväder: En aning mulet och blåsigt. Men det dröjde inte länge förrän solen kom och "förstörde" dessa ideala förutsättningar.
Dock har dagen bjudit på en hyfsad mängd försäljning, trots att invasionen uteblev. Vilket kanske bevisar tesen att det inte är "kvantitet utan kvalitet" som gäller.
Har man bara det dom letar efter så.....och idag verkade jag ha ett bra utbud.
Maken ska snart få order per telefon om att steka fläsk och värma bruna bönor till middagen, ska bli gott....
Igår fick jag lite "blodad tand" då jag gjorde "möbelrokaden" i mitt datarum, så nu börjar idéerna gro lite vad det gäller förvaringsorganisationen framöver.
Städdillet har också vaknat till liv (litegrann) så en eller annan "bra-att-ha-ifall-pryl" kanske ryker. Om inte i soppåsen så kanske ner till loppisen, för någon annan att hitta till  sin bra-ha-sak.
En svalkande kall dryck och sen lite engelsk fotboll på det.......
 
Idag fick jag breda ut mig lite extra......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0