Makens tur.......

....att shoppa idag, då han ändå ska köra in sonen till tåget. Sen blir det reservdelar till cyklarna därhemma och förhoppningsvis en ny och fräsch kaffebryggare. Vi satsar på att försöka få tag i ett tredje exemplar, av den vi redan slitit ut två stycken av under senaste tioårsperioden.
Varför byta sort om den fungerar? Men sen håller ju inte saker och ting i evighet......
Lunchtimman är slagen och idag serveras Dafgårds Skomakarlåda i fyrkantig förpackning från frysen. Då Inga var ute och slarvade igår kväll, blir det följder dagen efter.
Får bli en tur till mataffären då jag är "mätt och belåten", för att bunkra upp lite mer till det nya kylskåpet och dennes kompis frysen.
Jag har en lista, men det brukar alltid bli mer än vad som står på den, konstigt nog.......
Skönt ändå att ha handlandet klart, så man bara kan åka direkt hem. Men idag får jag besöka bensinmacken och tanka först, annars är det väl tveksamt om man kommer hem. Den gula lampan lyser så vackert där på instrumentpanelen.....
Maken hade passat på att shoppa loss ordentligt och hade dessutom träffat en telefonförsäljare vid COOP, som "lurade på honom" ett 150 spänn billigare abonnemang, med en ny Iphone 4, paddfodral och mera surf för mindre peng....hos 3. Nu får vi se om det funkar som utlovat bara.
En nygammal kaffebryggare är också beställd hos Frydéns i Tibro, hoppas vi också mycket på.
Snart blir det sittning i fåtöljen, ska bara avsluta ljuget....... 
 
...och där sitter han bland alla prylar: cykeldelar, ny telefon och planka till köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0