Ny vecka.....

....nya möjligheter och nya köksmaskiner, mycket nytt på en gång. Ja ännu har jag dock inte hunnit bekanta mig med de senare, eftersom jag fortfarande befinner mig på jobbet. Lunchrast för närvarande och sen då arbetsdagen är över, blir det en tur till Hjo.
Maken får alldeles på egen hand ta emot de nya maskinerna och önska dem välkomna till sitt nya hem, samt ta farväl av de andra som tjänat oss i snart arton år. Då kan det väl vara på tiden att de får gå i pension kanske.
Sonen påbörjade sin semester idag och ska lite senare i veckan "titta till Turkiet" tillsammans med ett gäng kompisar, så han vilar upp sig inför resan några dagar först....sa han igår.
Nu har jag äntligen landat här hemma, maken utflugen på fotboll och ingen mat har fått återvända in i köket från utflykten. Ganska taskigt tycker jag nog och jag är skittrött, men får väl iallafall hämta såpass att det räcker till ett kvällsmål.....åt mig.
Ja han får ta tag i alltihop imorron och fixa tillbaka in i huset.
Har varit på banken i Hjo och avslutat alla mors konton, samt delat  tillgångarna med min syster, så nu är det ur världen, kan vi hoppas. Dock får vi invänta ett godkännande av arvsskiftet från överförmyndaren, då den tillfälliga goda mannen åt syster nu ska redovisa sitt uppdrag.
Vore dock väääääldigt konstigt om de skulle ha några synpunkter, för här har det  jä.....lar i mig gått juste till. 
 
Gårdagens middag med utsikt.
 
Ute vid riksvägen har de huggit ner skog, så nu är det riktigt fin sjöutsikt när man passerar Fagersanna.
"Ser sjön" kan man säga....hahaha!
 
Hej och välkomna alla nya vitvaror......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0