Pantflaskor, thai-mat och brist på mjölk.......

Idag har jag (inspirerad av sonen) plockat med husets pantflaskor samlade i en mastodontkasse. Det blir lunchens nöje att efter mitt eget ätande även mata returmaskinen i butiken.
Sonen förresten befinner sig nog nu i Turkiet och gör av med pantpengarna på alltid något. Vad man nu kan spendera kosing på när man har all inclusive, men nå't finns det säkert....
Efter att ha arbetat klart för denna veckan ska jag ta vägen förbi Kathy Thai och hämta med lite thai-mat som fredagsmys. Blir kanske ett glas vin till maten också vem vet, om andan faller på.
Pantningen för min del gav inte så särskilt mycket (61 riksdaler) jämfört med vad sonen lyckades uppnå, men jag hade inte heller sparat i flera år. När kassen är full är det bara att åka iväg, hur kul det än må vara, men då blir det gjort i alla fall. 
Nu återstår bara några timmar av arbetsveckan och den brukar ticka på rätt bra - tiden, så snart är det dags att ringa thai-en och beställa hämtmaten.
Det var gott med vin och nu efter bara ett glas är jag sådär lagom "nedvarvad", sätter jag mig nu i fåtöljen dröjer det inte länge......
Ingen kom på tanken att vi behövde införskaffa mjölk innan vi startade fredagsdrinken, så vi får klara oss utan denna vara. Alternativet är att maken tar min ( nysadlade) cykel ner till affären och löser problemet . Han hann att sätta på den, men har inte hunnit med att laga sitt eget tvåhjuliga fordons punka ännu.
Jag klarar mig utan mjölk.......
 
"Solen som gick ned igår......"
 
En portion fyra små rätter räcker till två, om man är överens om vem som äter vad.......   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0