Tillbaka till "verkligheten".......

......här bland alla sopfrågor. Måndag morron återigen och hela veckan framför mig. Dock har ju mer än halva måndagen redan passerat och det blir fryst gourmetmat snart. Bara micron har behandlat portionen klart så....
Var i kontakt med min "loppiskollega" nyss och fick rapport över hur försäljningen varit i helgen. Inte direkt lysande, men det gick nästan jämnt upp.
Sen hade det varit månadslotteri-dragning och då hade hon fördelat lotterna till min fördel, på bekostnad av sig själv. Sådant vet man ju inte förrän efteråt, men jag hade tydligen fått storslam med både första- och andra-vinsterna. 
Får väl göra en liten omfördelning då jag kommer dit ner nästa gång, men vinsten som betyder en bordshyra gratis, den behåller jag allt.
En tur till matbutiken får det allt bli också strax eftersom Inga inte kan laga mat med inga ingredienser,  behöver jag köpa några.
.....och lillasyster däruppe i huvudstaden börjar sin andra vecka på dagis idag och får lära sig en hel massa mer nya grejer.
Första veckan lärde hon sig en sång (vilket även pappan gjorde), den sjöng och gjorde de rörelser till, för oss. Sen hade hon också snappat upp hur de andra barnen vände en vanlig sked för att maten skulle hamna i munnen och inte bredvid. Trött var hon dock efter varje dags slut, men då morfar och hon väntade en stund utanför porten på mormor, ville hon ändå gå till dagiset som syns därifrån.
Vid hemkomsten nyss med alla kassar, satt maken och monterade lådhurts vid köksbordet. Grästrimmern hade visst också fått motion, sa han. (Har inte kollat än)
Imorron skulle han ge sig på gräsmattan och montera vardagsrumsbordet, så är planen. Inga gick att övertala till att fixa matlåda inför morrondagen, men snart får fåtöljen sällskap.
 
Lådinsatsen påplats.....kanske skulle köpt fler?
 
Nästa jobb i monteringskön, står i hallen under överinseende av min snögubbe (modell stor)
 
Ja det är min som står till höger...... och där bakom en ask med nytto-godis.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0