Ytterligare en....

...torsdag att snart lägga till övriga dagar som passerat. Jodå det är några timmar kvar nu efter lunch att arbeta, men inte så många eftersom jag alltid har sen lunchtimma.
Förberedelserna inför morgondagen är påbörjade, men ej slutförda. Tvättkorgens innehåll har inte kommit sålångt, men är ihopvikt, bara "transporten" in i garderober och lådor som återstår.
Det har visst börjat regna ser jag, (därutanför kontorsfönstret) skönt att bara bilen blir våt....än så länge i alla fall.
Kontorshunden hade inte riktigt samma tur som jag. Vare sig det gällde att slippa gå ut i regnet, eller en smakbit från lunchlådan. Hen gav dock inte upp i första taget, utan bevakade mig under hela måltiden, in i det sista levde  hoppet. Finns det någon som kan se mer ledsen och förorättad ut, än en hund undrar jag.....
Snart dags att åka till optikern då också, kan undra om jag får lika bra glasögon nästa gång, som jag har haft i över sju år nu. Det har fungerat perfekt både privat och på jobbet, alla de jobb jag har testat sen januari 2008.
Vilket är en gedigen samling om man tänker efter.
Avslutningen på en trettiofemårig postal karriär, med till "the bitter end" som postkassör.
Sen så läste jag på högskolan i några månader (både på plats och separat kurs på distans), sen blev det turistvärdinna under två somrar. Därpå följde "praktik" på second hand samt matbutik, följt av "specialarbetet" utställningen om morfar. I samband med denna fick jag även receptionsjobb över sommaren på Inredia.
Därefter "slav" till lärare i svenskundervisning för invandrare och tack vare detta, sommarvikariat med fortsatt inringning på boende för ensamkommande flyktingbarn.
För att sedan hux flux hamna på sophämtningens kundtjänst som servar fyra kommuner.
Hann (som synes) med att ljuga en hel del på lunchen och nu börjar det klarna upp dessutom. Kanske kan bli sol tills det är dags att dra härifrån.....
Till optikern för att kolla hur pass blind jag hunnit bli på dessa sju år. Det var inom "normala" gränser av förändring och ögontryck perfekt, så nu är det bara att se fram emot att "se bra ut" och kolla hur mycket arbetsgivaren är beredd att bidra med. Är redan lovad minst......men vi får se vad de säger om kostnadsförslaget jag fått att presentera. Hursomhelst nya glasögon blir det.....ganska snart.
Då var det bara resten kvar att ta tag i och stoppa lite mat i magen igen.......innan sängen.
 
Vi har börjat "pimpa" lunchrummet, chefen hade plommon i trädgården och jag hittade lite annat hemma i skåpen, som får bo här på "gratis-leasing" ett tag.
 
Du bara äter och äter.......men jag finns här ifall du kommer på bättre tankar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0