Dä' ä' mycket nu........

Is på bilrutorna imorse, men inköpta flaskan med spraymedel funkar bra. Lite skonsammare för händerna, men blir nog aningen dyrt i längden för det går åt rätt mycket.
Alla brev (utom ett måste köpa låda), som ska skickas inom Europa ligger klara för avfärd i min kasse. Så gör också julkorten, blir alltså en tur till Posten efter jobbet och Apoteket och Systemet och ICA och second hand innan jag "landar" hemma hos kulturvännerna för ett besök.
Nu på lunchen får det bli chill istället för flänga runt. Repris på matlådan från igår, tredje dagen i rad med "kålpuddingsås" men när det är gott, så spela roll......
Kontorshunden har varit trött idag. Dock orkade hon resa sig och gå till köket vid frukosten, för att få sin smörgåsbit, men fortare än kvickt var hon tillbaka på sin kudde.
Nu har snart micron gjort sitt jobb och då får jag säkert publik där på kökströskeln igen i väntan på att få slicka matlådan, med någon delikat potatisbit kvar i.
Kort lunch idag, jobbade in en halvtimma för att kunna dra iväg på alla uppdrag, innan kvällens besök. Hann med allting förutom att jag täääänkt titta till utbudet hos Family House också. Det kanske jag hinner på lunch imorron.
Därefter dags att besöka våra kulturvänner, där vi tillbringade dryga två timmar och fick smaka på en hel del syriska maträtter. Mycket prat blev det också. Yngste sonen har den goda smaken att både spela fotboll med Fagersanna och ha Liverpool som favoritlag.
Nästa gång är det vår tur att vara värdar, vi får se vilka svenska specialiteter Inga ska få order att fixa. 
Nu är det handboll som gäller......
 
Tanken slog mig: "Hur många kommunalarbetare går det åt för att byta glödlampa?" ........
 
.....då tar vi nästa. Någon sa att det byttes till led-lampor i alla lyktstolparna.....
 
Och sen fick vi smaka syriska dolma och lite annat......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0