Det blir inte alltid som man planerat.....

Hade tänkt att sluta vid lunch idag men det gick inget bra alls, då chefen skulle ut och fara på flera uppdrag. Bara att tänka om då alltså, eftersom man inte alltid kan räkna med att en plan fungerar till hundra.
Får sitta här och ljuga lite på lunchen istället och invänta "slutsignal" för telefonväxeln senare i eftermiddag, innan jag far iväg mot storsta'n för shopping.
Illa vald tid på året kan tyckas och jag håller med, men behövde fixa några saker innan alla helger så då får man bara bita ihop och förmodligen trängas med folk.
Ska inte bli sådär förfärligt långrandig är det tänkt, men då jag inte kan vara därinne förrän tidigast halv fem, så lär det nog ta ett tag in på kvällskvisten.
Får ägna resten av rasten till att organisera upp min runda så jag blir effektiv i mitt handlande, förutom att äta den goda köttgrytan Inga gjorde i lördags. Tog allt undan en portion till min matlåda, så att inte maken "glufsade i sig" alltihop (hahaha! var väl egentligen ingen risk för det, men skönt att ha matlåda klar såhär på måndagsmorronen).
Ambitionen är att jag hinner hem i god tid till jubileumsprogrammet om bönderna.
Inte för att jag är nyfiken.....(som faster brukar säga), men berätta nu så jag får veta....
Ja jag hann hem, men det var så det skrek. Tio minuter har jag på mig att göra klart bloggen.
Ibland är det "änna" stressigt......
 
Nu lämnar jag "storsta'n"......
 
....och här passerar jag Tibro......
 
......hemma hade det kommit holländska härligheter med hälsning, i min box..... återanvänd!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0