Ett glas vitt .....

.....blev det inte igårkväll, men väl nu står ett av de stora glasen fyllt med den ädla drycken bredvid mig. Allt för att jag ska ljuga lite bättre.
Har tillbringat hela dagen nere på loppis, massor av fynd fanns det att göra. Tänk vad alla missar som inte åker hit ut på ett besök. Hittade idag en Orreforsskål för femton kronor, åtta! djupa tallrikar (Hackefors-porslin för tjugofem kronor) som ska följa med till jobbet. Saknade just djupa tallrikar i måndags, när jag skulle äta soppa till lunch. Fick sleva i mig från en stor djup skål......
Idag hade jag en hel del att göra för att återställa bordet efter utflykten till julmarknaden i Tibro förra helgen. Tycker nog att jag fick till det ganska hyfsat faktiskt, men jag är väl jävig i frågan.
"Idol" slutade med en värdig vinnare, (enligt mitt tycke). Klart bäst version av vinnarlåten och en (genom hela tävlingen helt vanlig) väldigt sympatisk kille, som har en mäktig röst. Ja det finns unika talanger i renhållningsbranschen.
För övrigt min favorit redan från början. De andra två är också otroligt begåvade, men då en vinnare måste koras, så hade denna gång svenska folket bra smak för en gångs skull......
Har precis ätit thai takeaway. Det var makens tur att stå för maten, men vi önskade båda faktiskt sån mat idag.
Strax blir det kaffe och tevefåtöljen för fortsättning på "projektet", samtidigt som jag betar mig igenom kvällens tablå. Gott om att se på även idag.
Liverpool spelar först imorron.......
 
Ge-bort-julgruppen klar.....
 
Stormens följder för fågelhus.....
 
Uppställt igen, med lite nya alster också......
 
....bland annat skyltarna.....
 
....och bättre disponering av bakdukarna.
 
Maken bjöd på middag, då han kom hem från Möbelcupen.
 
Dessa vackra julförpackningar hittade jag i Outleten, köpte ett gäng.....två kronor styck bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0