Ibland är det tomt.....

.....på idéer och intressanta saker att berätta om. Kan finnas flera anledningar till detta. Antingen så finns det verkligen inget att skriva om, eller så går det inte.
Så Nobeldag det är, men till den festen är jag inte bjuden och kommer heller aldrig att bli. Nu smärtar inte detta mig det allra minsta, för där har jag ändå inget att göra. Vare sig vad det gäller sola mig i glansen, eller ta emot pris.
Men dagen som sådan är en milstolpe varje år påväg mot jul, så också i år.
Sista arbetsdagen den här veckan är det dessutom, för imorron har jag "semester". Ledig från jobbet, men fullt upp ändå. Planer inför morgondagen innefattar först SOVMORGON! sen massage.
Därefter är det bara att invänta invasionen av barnbarn med föräldrar. Jobbigt men kul, lite "träning" inför julhelgen kanske jag kan se det som.......
Gårdagens bakning tog gott och väl tre timmar och då jag givit Inga ledigt var det ju en "one woman show" och har man börjat så finns ingen återvändo.
Idag för övrigt är det "one man show" på hemmaplan och jag hoppas innerligt att det är färdigstädat, då jag passerar tröskeln, annars...... svarar jag inte för vad mitt humör kan ställa till med.
Nu är det pepparrotskött som gäller, för det "kokade jag ihop" samtidigt som jag lekte bagare. Kände att jag var väldigt sugen medan maken gärna avstår denna rätt, men då får han anrätta sitt fläskkött som han vill (finns "råvara kvar i kylen"). 
Resterande lunchtid går nu åt att handla lite.....blir mycket av den varan nu.
Det var nästan färdigt då jag klev in, bara mattorna som skulle på igen, så det gick att tygla humöret. Optimala hade annars varit fullständigt färdigt och nybryggd kaffedoft som välkomst.
Stannade till vid lokalaffären och köpte deras färdiga mackor, en bukett amaryllis och hemkommen värmde jag på det kalla kaffet, tände adventsljusen och sen var det fika.......
Nu "kopplar jag ner" verksamheten för idag och tjuvtittar lite på ståtligheterna på teven istället....... 
 
Samma röra på köksbordet som igår, men paketen väntar på en adress..... Mackor, idag med kycklingkebab och blommorna inköpta som extra mysfaktor.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0