Inget förutsägbar alls.......

....eller? Ja vad är det som gäller idag tisdag, för fagersannagerd?
Ganska låga odds på att "gissa rätt" om man läser dessa "ljug" regelbundet. Rätt svar är tevetidningen överst på shoppinglistan och obligatoriskt besök på second hand-butiken innan hemfärd.
Lite mildare väderlek idag, nästan inte någon is alls, att ta hand om på bilen. Men vem blev inte ledsen för det då?
Idag kanske jag "springer på" maken där på Candela, för han skulle förmodligen hämta dotterns undanställda köpta, dalablå hörnskåp därifrån.
Men först måste han skrapa sin bil, för den var väldigt fint dekorerad med rimfrost sen helgen. Planerad leverans till stugan i Västmanland blir det sen på da'n före da'n, med ytterligare lite "smått och plock", återkomst hem på julafton (precis som tomten).
Vi får väl se om det blir en ensam uppesittarkväll med Bingolotto efter avslutat jobb för min del, eller om sonen dyker upp. Oavsett vilket, så lutar det nog åt ett glas vitt. Man måste ju ha en plan......
Resterande tid av denna lunch går åt till att bunkra förnödenheter, efter att ha ätit upp laxen i matlådan.
Och en kopp kaffe på det, nu är jag redo ett par timmar till........
Blev en hel del sista timman. Det är precis som om "alla" gaddar ihop sig och ska ha service samtidigt, så dagen slutade med lite "telefonterror". 
Men inget allvarligt som inte gick att hantera. Dock hittade jag inte något alls egentligen på second hand, mer än maken som dröjde sig kvar efter att ha lastat skåpet. Han var väl nervös att jag skulle shoppa för mycket.....men finns det inget så finns det inget. Faktiskt så händer det att man går tomhänt därifrån, men idag var det ett glas som fick följa med hem.........och maken då förstås!
Nu ska vi äta äggmacka och därefter får jag se om paketet från USA blir öppnat, eller om vi ska spara lite på det. Kom idag med en postkollega, som åt lunchlådan hos maken istället för på stoppstället, då han ändå fick lämna paketet.
Nu till dagens utopi: Kommer jag tidigt isäng som kompensation för två kvällars slarv? Ja det är frågan???
 
Parcel from Westmans in the U.S arrived today.....
 
Är det jul så är det......ös på med dekorationer bara.
 
Och mormors julbonad på sin vanliga hedersplats här i köket, är definitivt ett måste.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0